• Română
  • English
8–13 aprilie 2014 / București / Cinema Studio, Elvire Popesco & Union / ediția a 3-a

Duminică, 13 Aprilie 2014
Trofeul Cinepolitica 2014 i-a fost acordat duminică seara, la Cinema Studio, filmului Piața / The Square / Al Midan, în regia lui Jehane Noujaim, un documentar percutant despre protestele din Egipt. Cea de-a treia ediție a Festivalului Internațional de Film Cinepolitica s-a încheiat cu proiecția superproducției Înapoi în 1942 / Back to 1942.

Vineri, 11 Aprilie 2014
O întâlnire cu Adelin Petrișor și poveștile sale din Coreea de Nord, un documentar tulburător despre „genocidul medicamentelor” și superproducția cu Adrien Brody din închidere sunt câteva dintre evenimentele de neratat în weekend,  la Festivalul Internaţional de Film Cinepolitica.
 

Joi, 10 Aprilie 2014
După o gală de deschidere cu sala arhiplină marți, 8 aprilie, la Cinema Studio, cea de-a treia ediție a Festivalului Internaţional de Film Cinepolitica continuă joi și vineri, cu o selecție de filme propuse la Oscar, un masterclass susținut de Cristian Tudor Popescu și câteva povești puternice în Panorama. Festivalul a fost deschis de realizatorul TV Cătălin Ștefănescu și directorul Cinepolitica, Copel Moscu.
 

Ultimele poze

Parteneri

CNC
UNATC
UNARTE
SNSPA
Istorie UniBuc
British Council România