• Română
  • English
20–23 APRILIE 2017 / BUCUREȘTI / CINEMA ELVIRE POPESCO / EDIȚIA A 6-A

Juriu

    Eşti aici

    • You are here:
    • Acasă > Festival > Juriu

Nicolae Mandea

Nicolae Mandea

Nicolae MANDEA, conf.univ.dr., rector al UNATC"I.L.Caragiale", absolvent al specializării Regie de teatru, film și televiziune, promoția 1989. Dedicat profesiunii pedagogice, contribuie din 1990 la dezvoltarea programelor de studii din actuala universitate, în special prin înființarea unor direcții noi precum Scrierea dramatică și Pedagogia teatrală și dezvoltarea de proiecte inovative și de cercetare finanțate din surse naționale și internaționale.


Oana-Valentina Suciu

Oana-Valentina Suciu

Oana-Valentina Suciu este licenţiată în sociologie politică şi deţine un doctorat în ştiinţe politice. Alumnus al University of Oxford, al New York University şi al Central European University, colaborator a diferite think-tank-uri din România, Marea Britanie şi Statele Unite, actualmente este lector în cadrul Facultăţii de Ştiinţe Politice din Universitatea Bucureşti, unde ţine cursuri de sociologie politică, metode de cercetare, reprezentarea politică a minorităţilor în Europa Centrală şi de Est și diplomație culturală.


Ioan CRISTESCU

Ioan CRISTESCU

Ioan CRISTESCU este, din 2014, managerul general al Muzeului Național al Literaturii Române și conf. univ. dr. al Facultății de Arte a Universității Hyperion din București, având o îndelungată activitate editorială și o vastă experiență în organizarea de evenimente și proiecte culturale. Este specializat în istoria teatrului românesc și universal. A participat la numeroase conferințe naționale și internaționale cu studii culturale. Editor executiv la Romanian Shakespeare Journal.

Parteneri

Centrul Național al Cinematografiei
Ministerul Culturii și Identității Naționale
Institutul Cultural Român
Institutul Francez București
Uniunea Cineaștilor din România